Lucas & Steve blazen dak Holland Heineken House er af!

Thomas Keulemans | 15 augustus 2016
algemeen

Dat Lucas & Steve wel weten hoe je een feestje moet vieren wisten we al, want het duo maakte al enige furore in de Limburgse party-scene voordat ze dit voorjaar doorbraken met 'Make It Right'. Nu zijn de mannen in Rio, waar de Olympiche Spelen in volle gang zijn. Al verlopen die voor Nederland wat wisselend, Lucas & Steve zetten het Holland Heineken House op zijn kop!

'Summer On You'

Hun gezamenlijke zomerhit met Sam Feldt ‘Summer on You’, blijft ook nog steeds lekker doorstijgen in de charts, want zomerse melodiën, daar houden we toch allemaal van?! Zéker in Rio! De jongens hadden de eer om de gouden medaille winnaars te huldigen. Ze trakteerden de winnaars en het publiek op een zomerse overwinning-set, waarbij het dak er bijna letterlijk af ging. 

LEES OOK: Collab van Pep & Rash met Lucas & Steve

Lucas & Steve behoren tot de nieuwe generatie dj’s en gooien wereldwijd hoge ogen. ‘Summer on You’ staat momenteel hoog in de Nederlandse en buitenlandse hitlijsten en heeft al bijna 10 miljoen streams op Spotify.

De mannen vliegen op dit moment de hele wereld over en werden dan ook gevraagd om te komen draaien in het Holland Heineken House. Ze waren dolenthousiast:

“Het was een ongelofelijke grote eer om te draaien voor deze grote sporthelden en het Nederlandse publiek. Dit maak je maar een keer mee, wat een energie!”

aldus het duo. 

Federal Music Festival

Na het optreden in het Holland Heineken House vlogen Lucas & Steve meteen door om op een van de grootste festivals ter wereld te draaien: Federal Music Festival. Daar draaiden ze voor tienduizenden mensen. De mannen gaan dus lekker, want hiernaast zijn ze deze zomer nog te zien op Creamfields Festival in Engeland, draaien ze in Ushuaia op Ibiza en hebben ze hun eigen evenement: Skyline Sessions tijdens Amsterdam Dance Event in oktober.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws