Kygo sluit Olympische spelen in Rio af

Rick Francissen | 17 augustus 2016
algemeen

Kygo

De carrière van de 24-jarige Kygo is de afgelopen jaren ontploft. Met gigantische hits als 'Firestone', 'Stole The Show' en 'Stay' heeft de Noorse dj een hele unieke en typerende sound de wereld in geholpen. Met dit succes en zijn eigen geluid mag hij de Olympische Spelen in Rio af gaan sluiten.

Kygo gaat lekker

Kygo stapt in de voetsporen van Tiësto die in 2004 een legendarisch optreden gaf bij de opening van de Spelen in Athene. Het optreden wat de voormalige trance-dj toen gaf heeft flink want dj’s, waaronder misschien zelfs Kygo zelf, geïnspireerd.

Het jaar loopt ontzettend goed voor Kygo. In maart stond de dj in de Heineken Music Hall en gaf hij een concert vol tropical house. Daarnaast bracht hij zijn Cloud Nine album uit waar al zijn grootste hits ook op te vinden zijn. 

LEES OOK: Kygo kondigt eigen kledingllijn aan

Het afsluiten van de Olympische Spelen in Rio op 21 augustus is het grootste optreden wat Kygo ooit gegeven heeft, zo laat hij op Facebook weten. Met zijn optreden in Rio zal zijn populariteit een nog grotere vorm aannemen. Of hij deze prestatie later dit jaar nog kan toppen is nog maar de vraag. Het afsluiten van de Olympische Spelen is namelijk vrij uitzonderlijk voor een dj.

Beeld via Facebook Kygo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws