Bierpongen, ‘SEX’ en tattoos, het wilde leven van Kris Kross Amsterdam op Solar Weekend

Thomas Keulemans | 25 augustus 2016
algemeen

Bierpongen, ‘SEX’ en tattoos, het wilde leven van Kris Kross Amsterdam op Solar Weekend

Vloggers Milan, Iris, Angela en Jamie zijn voor XITE naar Solar Weekend afgereisd. De vier talenten van XITE hebben de XITE Zoekt Vlogger competitie als squad van Monica Geuze gewonnen. Monica’s squad won het van de squads van Jesper van Ponkers, Gekke Markie en D is For Dazzle. De prijs: een jaar lang gratis shoppen bij H&M en de hele zomer Festival Reports maken met XITE! Na reporten op Milkshake Festival zijn Milan, Iris, Jamie en Angela beland op Solar Weekend 2016.

LEES OOK: Strijd barst los tussen finalisten van XITE Zoekt Vloggers

Hoe ver ga jij?!

Hoe ver ga jij voor een paar festivalmuntjes? De squad heeft verschillende challenges uitgevoerd met de festivalgangers én artiesten. Zo komt Iris achter allerlei pikante secrets van de jongens van Kris Kross Amsterdam. Hoe zou dat aflopen?! Check nu hieronder het Festival Report van XITE @ Solar Weekend 2016!

Milkshake Festival

De XITE Squad was een paar weken geleden ook aanwezig op Milkshake Festival 2016. Ben je benieuwd naar dit report en wil je op de hoogte blijven van Iris, Milan, Angela en Jamie? Abonneer je dan op YouTube.com/XITENL!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws