DJ Snake stopt met albums maken

Rick Francissen | 21 augustus 2016
algemeen

DJ Snake

DJ Snake heeft flink wat tracks uitgebracht die het goede verkopen hebben gehad. Zo hebben zijn vijf laatste singles allemaal minimaal 1 keer platina gescoord in de VS. Zijn lang verwachte debuutalbum Encore is dan ook niet geheel onverwacht waanzinnig populair. Een stuk onverwachter is dat DJ Snake al aankondigt geen album meer te gaan maken in het vervolg.

DJ Snake debuutalbum

Met Encore laat DJ Snake zich van verschillende kanten horen en dat valt in de smaak. Samenwerkingen met Skrillex, Yellow Claw, Bipolar Sunshine en rapper Travi$ Scott zijn hier voorbeelden van. Hardstyle, trap en veel andere genres vliegen je dan ook om de oren wanneer je het album opzet.

LEES OOK: Album review: DJ Snake 'Encore'

Geen vervolg album

DJ Snake lijkt wel gek door op Twitter aan te kondigen geen album meer te maken in het vervolg. De reacties die hij terugkrijgt geven dan ook aan hoe verbaasd de meesten zijn over de aankondiging die de producer doet.

De reden waarom DJ Snake stopt met albums maken is niet bekend. Singles en EP’s kunnen we natuurlijk nog wel van de Fransman verwachten die bekend.

Beeld via Facebook DJ Snake

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws