Dak van club stort in bij show van Steve Aoki

Rick Francissen | 22 augustus 2016
algemeen

Sentrum Scene met Steve Aoki

De shows bij Steve Aoki gaan er behoorlijk ruig aan toe. Vliegende taarten, poppende champagneflessen, crowdsurfen en rubberboten. Al deze ingrediënten maken een dergelijk feest tot een Steve Aoki show. Net nu de Amerikaanse performer een boete heeft moeten betalen doordat hij in 2012 de nek van een bezoeker heeft gebroken,vallen er weer gewonden bij een optreden van hem.

Steve Aoki heeft pech

Steve Aoki had een optreden in Sentrum Scene in Olso op de planning staan. In deze lokaal bekende club konden ongeveer 1700 bezoekers naar binnen om een fantastische avond te beleven. Ditmaal is er niet door het toedoen van Steve Aoki iemand gewond geraakt omdat hij weer eens van het dak in een rubberboot sprong, maar nu is het dak uit zichzelf ingestort!

LEES OOK: Steve Aoki betaalt miljoen dollar voor gebroken nek-incident

Hoe het in kon storten is nog onbekend. Er zijn geen doden gevallen, maar wel 15 gewonden die gelukkig niet in kritieke toestand verkeren. Het gat wat in het dak zit is ongeveer 1 vierkante meter en is in verschillende delen midden in de club op de mensen en grond terecht gekomen zoals je op de onderstaande getweete foto kunt zien. Steve Aoki heeft tot nu toe geen reactie gegeven op het door het politie genoemde, 'ongelukkige ongeluk'.

Beeld via MusicTour.eu

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws