Eerste gave beelden Kygo bij afsluiting Olympische spelen

Rick Francissen | 23 augustus 2016
algemeen

Kygo closes Olympic Games 2016 Rio

Alhoewel Noorwegen bijna geen medailles mee naar huis heeft genomen vanuit Rio, kan het land toch met veel trots terugkijken op de Olympische spelen. Het gaat dan natuurlijk vooral om de afsluiting die is verzorgd door een van de populairste Noorse artiesten, Kygo.

Kygo sluit de Olymische spelen af

Dat dj’s optreden tijdens grote evenementen wordt steeds minder uitzonderlijk. David Guetta zagen we deze zomer natuurlijk al bij het EK voetbal zowel openen als afsluiten. Toch zijn de Olympische spelen wel een niveautje hoger dan de gemiddelde boeking. Alleen Tiësto wist in 2004 de opening op een legendarische manier te openen. Kygo laat dan ook het volgende weten over het optreden.

“THE OPPORTUNITY TO BE A PART OF THE CLOSING CEREMONY OF THE OLYMPIC GAMES IN RIO IS A HUGE MILESTONE IN MY CAREER AND IT WILL BE THE BIGGEST PERFORMANCE OF MY LIFE,”

Kygo stond met zijn keyboard in de regen met zangeres Julia Micheals aan zijn zijde. Samen lieten zij ‘Carry Me’ horen dat ook op het Cloud Nine album van Kygo staat. In de onderstaande tweets is een beperkt aantal beelden te zien.

LEES OOK: Kygo laat nieuwe track horen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws