Zet op je bucketlist: 5-daagse Shipsomnia Party Cruise!

Thomas Keulemans | 25 augustus 2016
algemeen

De partyscene is echt altijd in beweging. Keer op keer weten festivals zichzelf weer te overtreffen met nóg gavere visuals, shows, line-ups, ga zo maar door. Geweldig natuurlijk voor jou als festivalganger, want je wilt wel waar voor je geld natuurlijk! Nu is er al enige tijd een nieuwe trend gaande in party-land: de party cruise!

Shipsomnia Party Cruise

Oké, toegegeven: Natuurlijk kun je op Ibiza op een catamaran varen en feesten tegelijk, en zelfs in Nederland vind je af en toe wel party cruisejes', maar dat is nog niets vergeleken met concepten als Holy Ship en Shipsomnia. Hierbij ga je namelijk voor meerdere dagen cruisen, met de dikste line-ups en het comfort van een groot en stabiel cruiseschip. Shipsomnia biedt naast de vele (thema-)feesten ook nog eens prachtige 'art shows' en een overall thema. In 2017 (14 t/m 18 juni) vindt de tweede editie plaats met als thema 'Tale Of The Kraken', en worden de steden Barcelona, Ibiza (!) en Sète (Frankrijk) aangedaan. De line-up is nog niet bekend, maar dit jaar waren o.a Pete Tong, Mat Zo, Armand van Helden en Claptone van de partij.

Wil jij je party-ervaring na al die festivals die je al gedaan hebt echt naar een hoger niveau brengen, begin dan maar vast met sparen, want dit moet gewoonweg op jouw bucketlist komen! Meer info? Check de site, waar je gewoon in het Nederlands kunt boeken.

LEES OOK: Holy ship! Party cruises worden steeds populairder

Bekijk de aftermovie van Shipsomnia 2016 hieronder:

Al een beetje zin gekregen na het zien van de aftermovie? Kijk dan ook even de trailer van Shipsomnia 2017!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws