Bizar: Steve Aoki wil lichaam laten invriezen na overlijden!

Rick Francissen | 25 augustus 2016
algemeen

Steve Aoki heeft al aardig wat grenzen verlegd, in ieder geval voor zichzelf. Het kan wat hem betreft nooit gek genoeg. Shows maakt hij zo gek mogelijk om op deze manier aan zijn vader kenbaar te maken dat hij het als entertainer heeft gemaakt. Ook heeft de Amerikaan al plannen voor ná zijn leven. Zijn lichaam wil hij namelijk schenken aan Arizona’s Alcor Life Extension Foundation om onderzoek mee te doen en in te laten vriezen.

IJskoude Steve Aoki

Het naleven is voor velen iets waar je tot laat in je leven nog niet mee bezig wilt zijn. Voor Steve Aoki is dit precies omgekeerd. Op zijn 38e is hij nu al bezig met deze kwestie en heeft hij de perfecte oplossing voor zichzelf gevonden. Hij geeft zijn lichaam over aan het Alcor Life Extension Foundation dat hier zorg voor zal dragen wanneer Steve is overleden.

LEES OOK: Dak van club stort in bij show van Steve Aoki

Met de geavanceerde technologie waarmee zijn lichaam bevroren kan worden, hoopt hij ervoor te zorgen dat hij ooit opnieuw ten leven kan worden gebracht. Reanimeren of zijn geweten uploaden in een computer lijken hem opties om tot een zekere hoogte onsterfelijk te worden. Samen met Ray Kurzweil, de man achter het idee zijn er al afspraken gemaakt en contracten getekend. Steve Aoki legt zo’n $220,000 neer om er zeker van te zijn dat er goed voor zijn lichaam gezorgd zal worden. Never a boring moment dus, met Steve!

Beeld via Facebook Steve Aoki

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws