Jack Ü is bezig met nieuwe muziek

Rick Francissen | 30 augustus 2016
algemeen

Jack Ü

Het duo Skrillex en Diplo wist met hun album Skrillex en Diplo presents Jack Ü in 2015 iedereen om ver te blazen. Bijna alle tracks op het album zijn meer dan 10 miljoen keer gestreamd op Spotify met natuurlijk de megahit ‘Where Are Ü now’ met Justin Bieber. Na lange tijd geen nieuwe muziek te hebben gehoord lijkt er een lichtpuntje te komen voor fans.

Jack Ü stopt voorlopig met festivals

Skrillex liet de Jack Ü fans op Twitter weten dat het festivalseizoen er voor een lange tijd opzit. Gezien het succes dat Diplo en Skrillex hebben geboekt zullen zij voorlopig niet stoppen met de samenwerking. De drukke agenda van beide solo-artiesten kan echter wel een blok aan het been zijn. Zo is Diplo bezig met het werken aan een Major Lazer album genaamd Music Is The Weapon. Daarbij heeft Skrillex naast remixes en losse samenwerkingen niets groots meer van zich laten horen sinds 2014. Grote kans dus dat het stoppen met festivals een goede reden is om de studio in te duiken.

LEES OOK: Diplo komt met nieuwe samenwerkingen

Jack Ü werkt samen met Florence + The Machine

Los van het feit dat Skrillex en Diplo veel te doen hebben met hun eigen carrière staat er ook de samenwerking Jack Ü op de plank. Stoppen doen ze niet, want tijdens de grote afsluiting van hun festivalseizoen op Reading Festival in het UK. Ze draaide hier bizar veel nummers door elkaar in één uur tijd en lieten als afsluiter de langverwachte samenwerking horen met Florence + The Machine. De track die waarschijnlijk ‘Constellation’ gaat heten hoor je aan het einde van de set vanaf 1:05:48 in de onderstaande SoundCloud track.

LEES OOK: Skrillex remixt Galantis

Beeld via Facebook Jack Ü

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws