Calvin Harris wint MTV Award ‘Best Male Video’

Rick Francissen | 29 augustus 2016
algemeen

Calvin Harris

Ieder jaar rijkt MTV verschillende prijzen uit aan artiesten in de muziekwereld. Calvin Harris was met het nummer ‘This Is What You Came For’ wat hij samen maakte met Rihanna bij de Video Music Awards genomineerd voor de prijs Best Male Video. Met de nominatie stond hij naast andere grote wereldsterren als Kayne West met ‘Famous’, Bryson Tiller met ‘Don’t’, The Weeknd met ‘Can’t Feel My Face’ en Drake met ‘Hotline Bling’.

Calvin Harris niet aanwezig bij uitreiking

De uitreiking voor de award was voor Calvin Harris niet erg belangrijk. De Britse dj bleef in zijn thuisland om op te treden op Creamfields festival. Daarnaast heeft de superster tal van prijzen in de macht gesleept in zijn carrière en staat hij bovenaan alle lijsten als het gaat om best verdiende dj’s. Bovendien won hij ook nog 'Best Electronic Video' samen met Disciples voor 'How Deep Is Your Love'. 

LEES OOK: Dit zijn de 10 best verdienende dj's van 2016

Ondanks dat Calvin Harris niet aanwezig kon zijn bij de uitreiking van de award heeft hij wel de moeite gedaan om even wat van zich laten horen. Hij maakte een videoboodschap waarin hij vertelde dat hij er sowieso bij had geweest als hij niet op had hoeven treden. Daarbij zei hij nog het volgende tegen Rihanna.

“Thanks, Rihanna, from the bottom of my heart. You’re a superstar.”

Beeld via Facebook Calvin Harris

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws