Fan riskeert leven bij een van Avicii's laatste shows

Rick Francissen | 29 augustus 2016
algemeen

Ushuaïa

Het kan je inmiddels niet ontgaan zijn. Afgelopen zondag op 28 augustus sloot Avicii zijn dj-carrière af bij Ushuaïa op Ibiza. Uiteraard werd deze show massaal bezocht om de laatste momenten los te kunnen gaan op alle hits van de Zweedse artiest.

Man zoekt beste plek tijdens optreden Avicii

Het is altijd een lastig wanneer je op een festival bent en er staan allemaal langere mensen voor je waardoor je het podium niet meer kunt zien. Je kunt in dat geval naar voren lopen of een hoger gelegen plek opzoeken. Een bezoeker van een van de laatste optredens van Avicii dit weekend, bij Tennent's Vital Festival in Belfast, nam dit tweede wel heel letterlijk en klom in een 30 meter hoge toren om het optreden vanaf de beste plek te kunnen meemaken!

LEES OOK: Avicii sluit dj-carrière af op Ibiza

Op de onderstaande video zie je de man op de top van de toren zitten. Het omringende publiek is behoorlijk geschokt en draait massaal om, om te zien wat er aan de hand is. Gelukkig is de man niet gewond geraakt. De remix van ‘Blessed’ die Avicii op dat moment draaide zal veel mensen wel zijn ontgaan.

Beeld via Facebook 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws