Inslaande bliksem bij Berghain zorgt voor legendarische nacht

Rick Francissen | 31 augustus 2016
algemeen

Berghain

De mysterieuze Berlijnse club Berghain is een fenomeen. Bijna niemand kan zeggen dat hij ooit een voet binnen in dit gebouw heeft gezet, maar toch heeft iedereen het over de oude energiecentrale in het centrum van de Duitse hoofdstad. Op zondag 28 augustus sloeg de bliksem in bij de club terwijl het feest in volle gang was.

Legendarische Berghain nacht

Wanneer je eenmaal binnen bent bij Berghain wil je natuurlijk niet te snel weer naar buiten. Bezoekers gingen dan ook tot het gaatje toen de airconditioning uitviel en de noodverlichting aansloeg na de bliksem inslag. Mensen die op deze avond de club bezochten hebben een van de meest legendarische nachten ooit meegemaakt in Berghain, als we de Facebook berichten moeten geloven van de twee dj’s die op dat moment aan het draaien waren.

LEES OOK: Beyond Festival haalt uit naar Berghain

Dax J draaide in de Berhain main room terwijl DJ T de muziek in de Panorama Bar verzorgde. Vooral de omschrijving die DJ T in zijn onderstaande Facebook bericht omschrijft maakt duidelijk hoe gek de situatie eruit had moeten zien. Net als hij hadden we graag een foto willen zien.

Beeld via Wikipedia Berghain

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws