Zien we Calvin Harris binnenkort in X Factor?

Rick Francissen | 31 augustus 2016
algemeen

Calvin Harris

Wanneer Calvin Harris op het podium staat, zijn alle spotlights op hem gericht. Dit is in het verleden wel eens anders geweest. Zeven jaar geleden voordat hij was doorgebroken deed de Schot namelijk iets vreemds. Om het kapsel van de Jedward tweeling belachelijk te maken kwam hij, tijdens hun optreden bij X Factor, op het podium met een ananas boven zijn hoofd. Dit viel in het verkeerde keelgat bij Simon Cowell, de bedenker van X Factor, die hem daarom levenslang uit de show heeft verband. Nu in 2016 liggen de kaarten anders en lijkt Calvin Harris terug te keren naar de show.

LEES OOK: Calvin Harris teased alweer nieuw werk

Calvin Harris als jurylid

Calvin Harris is inmiddels de best betaalde dj ter wereld en heeft een flinke waslijst aan wereldwijde hits op zijn naam staan. Geen wonder dus dat hij een gewild jurylid en mentor is bij een show als X Factor. Simon Cowell en hij lijken inmiddels wel over hun meningsverschil heen te zijn en dat zorgt ervoor dat de dj niet meer is verbannen van de show. Sterker nog het lijkt erop dat Calvin Harris in het nieuwe seizoen van X Factor UK, evenals Nicole Scherzinger, jurylid en mentor zal gaan worden.

Bronnen bij Britse nieuwsleverancier The Sun zeggen het volgende over de situatie die gaande is tussen X Factor en Calvin Harris.  

"Simon wants A-listers on board and made a beeline for Calvin, ensuring him there would be no issues after the Jedward row. It was a long time ago and both have moved on so much since then."

Alhoewel er nog geen officiële bevestiging van het gerucht is zou het dus goed kunnen dat Calvin Harris met zijn grote ervaring als dj, producer, zanger en songwriter plaats zal nemen in de stoel achter de jurytafel.

Beeld via Facebook Calvin Harris

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws