Eva Simons en Sidney Samson zetten punt achter huwelijk

Thomas Keulemans | 1 september 2016
algemeen

Zojuist is bekend geworden dat Eva Simons en Sidney Samson besloten hebben om na twee jaar huwelijk te gaan scheiden. In een gezamenlijk statement laten ze beiden weten gaan heil meer te zien in hun huwelijk, maar dat ze als vrienden uit elkaar zullen gaan.

Eva Simons x Sidney Samson

De relatie van dj Sidney Samson, die in 2010 doorbrak met 'Riverside (Motherfucker)' en de zangeres Eva Simons begon in 2012. In juli van 2014 besloten ze in het huwelijksbootje te stappen in de Amsterdamse Westerkerk. Allebei streefden ze zeer drukke carrières na, waardoor ze onvermijdelijk uit elkaar groeiden, zo luidt het statement. 

LEES OOK: Eva Simons en Sidney Samson stappen in huwelijksbootje

Drukke carrière en succesvolle collabs

Simons trad afgelopen jaar op de voorgrond door haar scherpe jury-commentaar bij The Voice Of Holland, waar ze enorm druk mee was, naast alle tracks die ze uitbracht. Muzikaal gezien ging het haar dus voor de wind en gek genoeg ook samen met Sidney Samson. Zo scoorden Eva Simons de hits 'Bludfire' en 'Policeman' en brachten ze in juni samen hun laatste track 'Escape From Love' nog uit. 

'In de afgelopen vier jaar is er ontzettend veel gebeurd. Beiden hebben we de wereld over gereisd, keihard gewerkt en samen hebben we geweldige muziek gemaakt. Maar als geliefden zijn we uit elkaar gegroeid. De beslissing om een punt achter ons huwelijk te zetten valt ons allebei zwaar. Net als iedere relatie kent ook die van ons tegenslagen en hebben wij de beslissing genomen om onze vriendschap in stand te houden,'

aldus Simons en Samson in hun gezamenlijke statement.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws