Zes uur Sunnery James & Ryan Marciano op ADE in Escape

Thomas Keulemans | 2 september 2016
algemeen

Evenals vorig jaar zullen Sunnery James & Ryan Marciano tijdens het Amsterdam Dance Event een eigen show hosten in de Escape. De editie van vorig jaar was uitverkocht en een groot succes voor een van Nederland's populairste dj-duo's. 

Sunnery James & Ryan Marciano in Escape

Sunnery James & Ryan Marciano kiezen dus opnieuw voor de  Escape; een van de meest legendarische en  intieme clubs van Amsterdam én de club waar het voor hen allemaal ooit begon. Sunnery en Ryan zullen een set van maar liefst 6 uur gaan draaien en bovendien zullen er nog enkele gastoptredens van andere dj's plaatsvinden. Wie dat zijn wordt pas in een later stadium bekend gemaakt. Het event staat gepland op donderdag 20 oktober. Tickets zijn hier verkrijgbaar. en kosten € 20,- 

LEES OOK: Nicky Romero en Sunnery James & Ryan Marciano op AMF

Succesvol jaar voor Sunnery James & Ryan Marciano

2016 is voor de mannen een prima jaar te noemen. Het populaire house-duo heeft met hun show ‘Sexy By Nature’ veel internationaal succes geoogst in onder andere New York, Miami en Ibiza. Daarnaast was de ‘Sexy By Nature’ stage op Creamfields in Liverpool een enorm succes en zal het concept ook binnenkort geïntroduceerd worden in Azië. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws