Axwell /\ Ingrosso keert terug naar Swedish House Mafia manager

Rick Francissen | 2 september 2016
algemeen

Axwell /\ Ingrosso

Veranderingen rondom alles wat te maken heeft met het voormalig legendarische trio Swedish House Mafia vangt altijd veel wind. Deze keer geen nieuws over een mogelijke reünie, maar over een opvallende switch van management bij Axwell /\ Ingrosso.

Axwell /\ Ingrosso keren terug naar Amy Thomson

Amy Thomson is verantwoordelijk voor het grote succes van Swedish House Mafia en heeft daarnaast ook veel invloed gehad bij het succes van de carrière van Alesso, het soloproject van Steve Angelo en de samenwerking Axwell /\ Ingrosso. Het was dan ook meer dan opvallend dat het duo ongeveer een jaar geleden besloot over te stappen naar Ash Pournouri die met zijn At Night Managment toen ook artiesten als Avicii, Otto Knows en Cazette beheerde.

LEES OOK: Axwell /\ Ingrosso weg bij manager & ATM Artist

De reden voor de verandering van management werd vanuit Amy Thomson afgeschoven op het feit dat beide partijen vernieuwing nodig hadden, zoals je in de onderstaande statement kunt lezen.  

We all needed a change, and we all gave each other that courtesy. Swedish House Mafia and Axwell /\ Ingrosso was an amazing time and I don’t regret one single moment of it, but it’s not my future. But we will be in each others lives always and maybe some people who live by contracts and lawyers, don’t understand the genuine relationship we have that requires no paperwork.

Nu lijkt het erop dat de tijd voor vernieuwing niet zo goed leek te bevallen. Amy Thomson heeft op haar Instagram account Axwell en Ingrosso toegevoegd aan haar beheerde artiesten als manager. Daarbij postte ze de onderstaande video die een optreden van Axwell /\ Ingrosso in november in Liverpool promoot.

At Night Manament krijgt harde klap

Nadat Axwell /\ Ingrosso in stilte het management van Ash Pournouri lijken te hebben verlaten gaan er nu ook al geruchten dat meer artiesten de rug toekeren naar At Night Management. Onder andere Otto Knows, Ishi en Didrick zijn de namen die hieronder zouden vallen. Nadat ook Avicii zijn carrière als dj heeft beëindigd lijkt alles voor het management van Ash Pournouri precies op het verkeerde moment te komen.

 

Liverpool. Nov 26. /\ pre-sale today at 10, on sale tomorrow 10am BST 💥💥💥 @axwell @ingrosso Link in bio ☝🏻️

Een video die is geplaatst door Amy Thomson (@theamythomson) op

Beeld via Facebook Axwell /\ Ingrosso

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws