Maak videoclip voor Axwell en Shapov’s single 'Belong' en win

Rick Francissen | 4 september 2016
algemeen

Axwell Shapov

De single ‘Belong’ is een prachtige samenwerking tussen Axwell en Shapov. De track wordt dan ook in de original mix als de remode versie door Shapov en Axwell in elke set verwerkt. De track heeft alleen nog een videoclip nodig en jij kunt deze voor hen maken. Daarbij kun je ook nog een aardig zakcentje verdienen als je het goed doet.

LEES OOK: Axwell & Shapov combineren creativiteit

Axwell en Shapov zoeken creatief talent

Heb je een flinke dosis creatief talent op het gebied van filmen en editen, dan is dit je kans. Met de competitie die Axwell en Shapov hebben opgezet kun je met jouw videoclip voor Belong een flinke prijs in de macht slepen.

Maak jij de clip die volgens de dj’s het leukst is, dan wordt deze gekozen als officiële videoclip die gedeeld wordt via alle social media kanalen van Axwell. Daarbij win je ook nog eens $8000. Voor de twee die net naast deze hoofdprijs grijpen ligt er per persoon ook nog een kleine $1000 klaar.

Lijkt het je vet om mee te doen aan deze wedstijd, begin dan snel met het schetsen van je plan. Je hebt namelijk tot 13 september om mee te doen aan de competitie. Op 23 september worden de winnaars bekend gemaakt.

Omdat het niet de meest makkelijke opgave is en je alle soorten beelden mag gebruiken in jouw videoclip geeft Axwell je wat advies met de volgende GIF’s.

1. Feel the vibe

Axwell

2. Think Outside the box

Axwell

3. AAAND…ACTION!

Axwell 3

4.Winning

Axwell

Beeld via Facebook Axtone

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws