Geniet na van de festivalzomer met de XITE Festival Reports!

Thomas Keulemans | 6 september 2016
algemeen

Muziekzender XITE ging langs de heetste festivals van deze zomer met Iris, Milan, Angela en Jamie. De pikantste secrets van Kris Kross Amsterdam, dates fixen met cheesy pick up lines en de verborgen talenten van Murda. De XITE Squad maakte veel mee tijdens dit festivalseizoen! Iris, Milan, Angela en Jamie gingen op pad met hilarische en lastige challenges naar Milkshake Festival, Solar Weekend, Appelsap Fresh Music Festival en Mysteryland.

Nagenieten van de festivalzomer met de XITE Festival Reports

Ben jij benieuwd naar alle interviews met de artiesten en de avonturen op deze festivals? Check het in de XITE Festival Reports hieronder.

‘DATES FIXEN MET CHEESY PICK UP LINES OP MYSTERYLAND’

Fixt de squad dates met cheesy pick up lines? Op Mysteryland ging XITE op zoek naar de knapste mannen van de line-up. Gegadigden zijn Afrojack, Sam Feldt, Yuki, Tony Junior, Rob Black en Don Diablo. Twee hete mannen van dit rijtje heeft XITE gesproken!

‘MURDA’S VERBORGEN TALENTEN OP APPELSAP FESTIVAL’

Tijdens Appelsap sprak XITE met Murda en werden een aantal talenten ontdekt die we niet meteen achter Murda hadden gezocht. Niet alleen Murda werd het hemd van het lijf gevraagd. Ook had XITE een aantal pittige dilemma’s voor Yung Internet op Appelsap.

‘PIKANTE SECRETS VAN KRIS KROSS AMSTERDAM OP SOLAR WEEKEND 2016’

Iris komt achter allerlei pikante secrets van de jongens van Kris Kross Amsterdam tijdens een potje beer-pong.

‘DOGGY STYLE OP MILKSHAKE FESTIVAL’

De XITE squad ging op zoek naar de meest pikante bezoekers, spraken mensen met een liedje aan en achterhaalden hoe goed MC Fit zijn collega FS Green daadwerkelijk kent!

Op de hoogte blijven van XITE? Abonneer je dan op YouTube.com/XITENL!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws