Avicii bedankt fans na laatste optreden

Rick Francissen | 5 september 2016
algemeen

Avicii

Het laatste optreden van Avicii is inmiddels alweer achter de rug. Dit betekent zeker niet dat we niets meer van hem te horen krijgen, zo benadrukt hij zelf ook op social media, waarop hij zijn volgers nogmaals wil bedanken voor de grote steun.

Nieuw album Avicii op komst

Zoals je in het onderschrift van het onderstaande Instagram bericht kunt lezen maakt het maken van muziek Avicii blij. Eerder liet hij daarom al weten dat hij het produceren van muziek veel in zijn beschikbare tijd gaat doen. Naast het produceren aan eigen singles, meewerken aan muziek van andere artiesten, komt er ook een derde album aan van de Zweedse producer!

LEES OOK: Avicii sluit dj-carrière af op Ibiza

Zoals Avicii in zijn uitgebreide bericht aan zijn fans heeft laten weten is het leven als toerende dj niet de juiste manier om te leven voor hem. Continu onderweg zijn heeft hem tekort gedaan op het gebied van normaal leven als individu. Daarbij leek het altijd alsof hij niet genoot van het optreden op het podium met duizenden mensen voor hem. Zo stonden de spotlights tijdens zijn optredens vaak niet op hem gericht terwijl dit bij veel andere dj’s wel het geval is. Of Avicii ooit nog terugkeert op het podium laat hij voorlopig in het midden.

Beeld via Facebook Avicii

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws