Check: Het Defqon.1 Australia anthem

Thomas Keulemans | 6 september 2016
algemeen

Hardstyle is hot in Australië, al jaren. Er is een flink aantal populaire hardcore en hardstyle dj's dat afkomstig is uit 'Down Under' en daar komen er steeds meer bij. Binnenkort (17 september) wordt al voor de achtste keer in de geschiedenis Defqon.1 Australia gehouden, op een soort party-eiland grenzend aan Sydney, een terrein dat hoort bij het Sydney International Regatta Centre.

Anthem van Defqon.1 Australia

Het thema van deze Australische editie is hetzelfde als de Nederlandse editie, namelijk ‘Dragonblood’. Het anthem heet daarom ook nu ‘Dragonblood’. Australië's grootste en bekendste hardstyle artiesten Audiofreq, Code Black & Toneshifterz gingen met elkaar in zee om het anthem te produceren. Zij zullen onder de alias 'The Aussie Elite'  gaan draaien op het evenement. Overigens is het niet voor het eerst dat Audiofreq, Code Black & Toneshifterz hebben samengewerkt. Voorheen hebben de heren van Bioweapon (Audiofreq & Code Black) & Toneshifterz al samen twee EP’s uitgebracht, getiteld Collaborative en Dead Of The Night.

Check het Defqon.1 Australie anthem hieronder zelf!

Meer informatie over de kaartenverkoop en de line-up is beschikbaar op defqon1.com.au, maar als je er nog bij wilt zijn dan mag je wel opschieten!

Beeld via Facebook Defqon.1 Australia

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws