428 Bezoekers opgepakt bij Nocturnal Wonderland

Rick Francissen | 6 september 2016
algemeen

Nocturnal Wonderland

Alcohol en drugs gaan onlosmakelijk vandaag de dag samen met muziekfestivals. Het is dus ook niet vreemd dat er bezoekers worden opgepakt doordat zij drugs op zak hebben of te veel hebben gedronken en daardoor gekke dingen gaan doen. In het weekend van 2 tot 4 september is het bij Nocurnal Wonderland echter wel heel erg uit de hand gelopen.

Nocturnal Wonderland had het zwaar

Bij het Insomniac evenement Nocturnal Wonderland, stonden in het eerste weekend van september veel grote artiesten op de line-up, waar dan ook veel mensen een kaartje voor hadden gekocht. Voor elk genre was er daarbij wel wat te vinden. Zo stonden Above & Beyond bijvoorbeeld naast Bassnectar, Deorro, Hot Since 82, Bingo Players en Coone op het festival. Lekker divers dus!

De bezoekers van het driedaagse festival hadden er veel zin in en brachten dan ook het een en ander mee naar San Bernardino in California. 141 Mensen die zijn gearresteerd zijn bijvoorbeeld opgepakt door het bezit van drugs, de verkoop ervan, vechten, verzetten tegen arrestatie en zelfs onzedelijk gedrag, en dat allemaal veelal onder invloed van verdovende middelen.

Waarom de rest door de politie is gearresteerd wordt niet bekend gemaakt door de autoriteiten. Het totale aantal arrestaties op het festival telt 428 en dat is in ieder geval schrikbarend hoog te noemen...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws