Kygo lanceert lyric video ‘Carry Me’

Rick Francissen | 6 september 2016
algemeen

Kygo en Julia Micheals

Nog steeds geniet Kygo van het succes zijn Cloud Nine album wat in mei werd uitgebracht. Met iedere keer een nieuwe single of videoclip die hij uitbrengt blijft hij zijn aanwezigheid behouden. Nu brengt de Noorse dj en producer een lyric video naar buiten van ‘Carry Me’ wat hij samen met Julia Micheals heeft gemaakt.

Kygo speelt live

Dat Kygo goed piano kan spelen hebben we al eerder kunnen zien toen hij zijn kledinglijn Kygo Life presenteerde. Ook tijdens de sluitceremonie van de Olympische spelen liet hij zich van zijn beste kant zien. Ook Julia Micheals kwam bij dit magische moment in het stadion tevoorschijn om met Kygo live 'Carry Me' uit te voeren.

LEES OOK: Kygo lanceert eigen kledinglijn 'Kygo Life'

Ook in de videoclip wordt er de focus gelegd op de live performance. Niet alleen Kygo en Julia Micheals zie je voorbij komen, maar ook een dirigent en violisten vullen de beelden die je op de achtergrond van de vocalen van de track voorbij ziet komen. Met 'Carry Me' voldoet Kygo precies aan wat de fans van hem willen. Een typische tropical house track a la Kygo. Check de video hieronder.

Beeld via Facebook Kygo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws