Maak Daft Punk jaloers met deze helm

Rick Francissen | 8 september 2016
algemeen

Daft Punk

Het Franse duo Daft Punk is uiteraard bekend door veel bekende nummers als ‘One More Time’, ‘Harder, Better, Faster, Stronger’ en ‘Get Lucky’. Zo veel invloed als de dj’s en producers hebben gehad met hun muziek, zo iconisch zijn de robothelmen die zij op hebben bij het optreden. Geen wonder dus dat de helmen regelmatig geprobeerd worden na te maken. Wat Love Props echter voor elkaar weet te krijgen is verbazingwekkend

LEES OOK: Daft Punk en The Weeknd gaan samenwerken!

Love Props zou zelfs Daft Punk jaloers maken

De Guy-Manuel helm die een groot van Daft Punk heeft nagemaakt is meer dan indrukwekkend. Deze handgemaakte replica is tot in de detail verzorgt en kan in verbinding worden gebracht met muziek waardoor de LED-verlichting in het scherm van de helm synchroon mee knippert.

In de onderstaande video zie je hoe het stuk kunst en techniek eruit ziet wanneer die aan staat met muziek op de achtergrond. Het maken van de helm duurde in totaal een jaar aan dagelijkse werkzaamheden. Wil je meer weten over hoe Love Props de helm heeft gemaakt, kijk dan op zijn website waar hij per stap uitlegt hoe het project in elkaar steekt.

Beeld via Love Props

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws