Calvin Harris alweer prijswinnaar

Rick Francissen | 9 september 2016
algemeen

Calvin Harris

Of je nu wel of niet van zijn muziek houdt, je kunt vandaag de dag niet meer om Calvin Harris heen. Dit jaar is hij wederom de best verdienende dj en staat hij bovenaan wat betreft muziekverkopen. Daarnaast heeft hij ook nog met zijn samenwerking ‘This Is What You Came For’ met Rihanna de Best Male Video gewonnen bij de MTV VMA’s . De prijzen blijven de Schotse dj echter toekomen. Nu wint hij namelijk de prijs voor beste solo artiest van het jaar bij GQMen.

LEES OOK: Calvin Harris teased alweer nieuw werk

Calvin Harris kijkt kort terug

Wanneer Calvin Harris de prijs in ontvangst neemt van Ellie Goulding geeft hij een korte speech waarin hij terugkijkt op zijn carrière. Op het moment dat hij de prijs in ontvangst neemt is het namelijk tien jaar geleden dat hij zijn werk bij Mark and Spencer heeft verlaten voor zijn muzikale carrière.

Niet alles verloopt vlekkeloos bij Calvin Harris

Ondanks alle prijzen en hits die de dj en producer scoort verloopt niet alles vlekkeloos in zijn leven. De relatie die hij tot voor kort met Taylor Swift had bijvoorbeeld. De twee hebben na het uit elkaar gaan niet op de beste manier met elkaar gecommuniceerd. Zo tweette Calvin Harris op een erg negatieve manier naar zijn ex.  

“I figure if you’re happy in your new relationship you should focus on that instead of trying to tear your ex-BF down for something to do.”

Achteraf zegt Calvin Harris er veel van te hebben geleerd. Hij verloor controle over zichzelf door de druk die twitter op mij teweeg bracht. ‘De media heeft het hele probleem dan ook groter gemaakt dan dat het daadwerkelijk is’, legt hij uit in een interview met The Sun.

Beeld via GQ

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws