Martin Garrix en Matisse & Sadko werken aan nieuwe track

Rick Francissen | 9 september 2016
algemeen

Martin Garrix en Matisse & Sadko

Met de Break Through The Silence EP van Martin Garrix en Matisse & Sadko hebben de drie zichzelf waanzinnig goed neergezet met hun progressive house sound. De tracks zijn samen dan ook bijna 30 miljoen keer gestreamd op Spotify. Een logische stap op dit succesverhaal kon dus bijna niet uitblijven.

Martin Garrix zijn stijl is verandert

Met het verlaten van Spinnin Records en het maken van een track als ‘In The Name Of Love’ is gerust te zeggen dat de muziekstijl van Martin Garrix niet meer hetzelfde is als in 2015 wanneer de EP samen met Matisse & Sadko uitkwam. Matisse & Sadko laten zichzelf met hun laatste remix voor ‘Hey’ van Afrojack nog steeds horen op de manier die we van hen gewend zijn.

Hoe de nieuwe samenwerking uiteindelijk zal gaan worden is dus nog niet bekend al doet de kleine video die Martin Garrix op Instagram plaatste ons toch een beetje denken aan een progressive house track. Dat het een dikke track wordt dat is in ieder geval duidelijk af te zien aan het enthousiasme van Martin Garrix en het kippenvel op de arm van een van de heren van Matisse & Sadko. Luister zelf ook naar de mini-teaser van de track.

LEES OOK: Martin Garrix presenteert collab met Mesto

 

Goosebumps 😍🎉🎉🎉 @martingarrix @matissesadko #martingarrix #matisseandsadko

Een video die is geplaatst door Martin Garrix Argentina (@martingarrixargofficial) op

Beeld via Facebook Matisse & Sadko

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws