Sander van Doorn livestream en ADE planning

Rick Francissen | 15 september 2016
algemeen

Sander van Doorn

Sander van Doorn gaat al lange tijd mee in de scene en heeft inmiddels een grote verscheidenheid aan tracks op zijn naam staan. Ook heeft de dj en producer overal op de wereld opgetreden. Ondanks deze jarenlange ervaring kijkt hij weer uit naar Amsterdam Dance Event waar hij zijn plannen trots voor aankondigt. 

Sander van Doorn op ADE

Op maandag 19 oktober, voordat ADE officieel begonnen is, bijt Sander van Doorn het spits af voor zijn eigen ADE week. Met een Facebook Live stream zal hij vanuit zijn huis in Amsterdam een Boiler Room achtige set gaan weggeven.

LEES OOK: Sander van Doorn deelt zijn kennis met de Studio Sessions 2.0

Verder is de dj meerdere malen te vinden tijdens de officiële ADE dagen. Op donderdag 20 oktober heeft Sander van Doorn zijn eigen feest in de Melkweg. Hier zal hij in de Rabozaal vanaf 23 uur samen met nog aan te kondigen artiesten de nacht vullen met de nieuwste en beste muziek van zijn label Doorn Records.

Op zaterdag de 22e is Sander van Doorn ook aanwezig op het ADE, maar dan overdag. Hij zal hier tijdens een 'In The Studio With' sessie bij ADE Next ingaan op vragen die gerelateerd zijn aan produceren. Ook laat hij zijn werkwijze zien en vertelt hij over de muziek die hem beïnvloed als artiest. Hij sluit de feestelijke week in Amsterdam af met een optreden in de Ziggo Dome tijdens AMF presents SLAM! Mixmarathon.

Beeld via Facebook Sander van Doorn

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws