Heineken Music Hall verandert naam in 2017

Rick Francissen | 16 september 2016
algemeen

Heineken Music Hall

De Heineken Music Hall is een van de populairste concertzalen in Nederland en onderscheid zich voornamelijk door de geweldige akoestiek in de ruimte. Geen wonder dat Heineken, dat  gerelateerd is aan muziekevenementen, vijftien jaar lang de hoofdsponsor is geweest voor de concertzaal. Het einde is echter in zicht, want vanaf 1 januari 2017 zal de Heineken Music Hall de naam veranderen in AFAS Live.  

Waarom verdwijnt de Heineken Music Hall?

Ook al is de Heineken Music Hall of de HMH inmiddels vanzelfsprekend als we denken aan de zaal in Amsterdam, het is niet de meest passende naam laat de directeur van het Financieel Dagblad weten. “In de evenementenlocatie worden namelijk niet alleen muziekevenementen georganiseerd, maar zijn er straks ook shows van Freek Vonk en wordt er de uitreiking van de Televizier Ring gehouden. Daarbij is de huidige naam niet ideaal. Met de afkorting HMH verdwijnt het merk Heineken, maar zonder afkorting is de naam te lang”, legt de hij uit.

AFAS Live

De nieuwe naam van de evenementenlocatie zal vanaf 1 januari 2017 AFAS Live zijn. Hiermee wordt softwarebedrijf AFAS dan ook de nieuwe hoofdsponsor. Bas van der Veldt, directeur van AFAS, verwacht een grote bijdrage te kunnen leveren als sponsor aan de zaal. “Met AFAS Live zien we ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen”. De evenemten die plaatsvinden in de AFAS Live vanaf 2017 bestaan uit sport, theater en muziek. Al deze disciplines zorgen er volgens Van der Veldt voor dat mensen worden geraakt.

LEES OOK: Axwell Λ Ingrosso met eigen AMF-event in de HMH

Heineken

De nieuwe hoofdsponsor die de naam van de Heineken Music Hall overneemt focust zich dus op een heel ander vlak dan wat Heineken tot zover altijd heeft gedaan. Daarom zal Heineken nog steeds het bier zijn wat geschonken wordt in de AFAS Live. Marketingdirecteur van Heineken Bram Westenbrink zegt met dit nieuws dan ook dat de tijd is aangebroken om het stokje over te dragen aan AFAS als nieuwe hoofsponsor.

Beeld via Facebook Heineken Music Hall

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws