Jauz remixt ‘Closer’ van The Chainsmokers

Rick Francissen | 20 september 2016
algemeen

The Chainsmokers Jauz

De hit ‘closer’ van The Chainsmokers heeft sinds de release eind juli ruim 267 miljoen streams op Spotify weten te krijgen. Daarbij werd de videoclip ook nog eens genomineerd tijdens de VMA’s. Alhoewel het live optreden hier niet helemaal vlekkeloos verliep is de track nog steeds ongekend populair en werd die al eerder geremixt door R3hab. Nu volgt er weer een nieuwe remix, ditmaal van de Amerikaanse producer Jauz.

LEES OOK: Werken U2 en The Chainsmokers samen!?

Jauz remixt Closer

Na de remix van R3hab die het nummer in dezelfde stijl liet, maakt nu Jauz de track een stuk energieker dan voorheen. Hij heeft het tempo flink omhoog gegooid en zet met de sfeer in de remix zich af van de rest die 'Closer' onder handen neemt.

The Chainsmokers live op de VMA’s

Het live optreden van The Chainsmokers samen met Halsey tijdens de VMA’s in augustus leverde niet de beste uitvoering van de hitsingle. Drew Taggart, de zanger van het dj-duo reageert nu na lange tijd op de reden achter dit matige optreden.

It sounded like shit. We were told my voice was going to be mixed well, but there was no reverb and it was way louder than the track for the broadcast. I was set up to fail. Nearly every other person lip-synced it, and we knew because we had them in our ears. So now I know why you lip-sync.

Ondanks de manier waarop hij hier zichzelf lijkt goed te praten laat Taggart zich ook van een andere kant horen bij een post op Instagram. Hier geeft hij aan dat hij behoorlijk zenuwachtig was, maar dat er tegelijkertijd even een dubbel platina is gescoord voor 'Closer'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws