Duke Dumont kapt show af na te zijn bekogeld met drinken

Ivo Mollemans | 21 september 2016
algemeen

Duke Dumont

Afgelopen zondag stond Duke Dumont in Edmonton’s Union Hall. Helaas verliep het optreden niet helemaal soepel door respectloos gedrag vanuit het publiek. Een aantal mensen onder invloed van alcohol op het balkon vonden het namelijk nodig om te spugen en drank richting het podium te gooien. Dit werkte Duke Dumont erg op de zenuwen en deze acties zorgden ervoor dat hij het podium eerder dan gepland verliet.

LEES OOK: Carl Cox gaat Space Ibiza afsluiten op vinyl

Respectloos gedrag richting Duke Dumont

Dat de dj erg kwaad was bleek uit zijn reactie die hij gaf alvorens het podium te verlaten. Hij daagde degene die de drank gooiden zelfs uit om zich op het podium te begeven.

‘I don’t get paid enough to get spat on. If you’re brave enough, come the f*ck down to the stage. If you’re mad enough to spit, you’re mad enough to come right up here.’

Duke Dumont is vooral bekend geworden door zijn nummers ‘Need U (100%)’, ‘I Got U’ en ‘The Giver’. Dat de dj met zo weinig respect word behandeld door een paar mensen uit het publiek is dan ook onacceptabel. Die mensen hebben het niet alleen voor Duke verpest, maar ook voor alle andere gasten die speciaal voor het optreden van de dj waren gekomen. 

Een andere gast die aanwezig was heeft de reactie van Duke vastgelegd en online gezet. In het filmpje hieronder is te zien dat Dumont er helemaal klaar mee was. Zijn reactie begint bij de 50 seconden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws