Alex Pall van The Chainsmokers valt van podium

Rick Francissen | 21 september 2016
algemeen

Alex Pall en Drew Taggart The Chainsmokers

The Chainsmokers hebben een waanzinnige hoeveelheid aan hits uitgebracht waarmee zij het hele publiek mee kunnen laten schreeuwen. Hoe vet moet het voor hen dan ook zijn om op het podium te springen en vervolgens het feestende publiek nog wat enthousiaster te maken. Voor Alex Pall zal dit de volgende keer toch even oppassen zijn, want afgelopen weekend viel hij tijdens het optreden van zijn artiesten duo The Chainsmokers van het podium af.

LEES OOK: Jauz remixt ‘Closer’ van The Chainsmokers

Diepe val op het podium door The Chainsmokers

Van 15 tot en met 17 september vond  het KAABOO Del Mar festival plaats in California in de VS. Het grote festival had veel verschillende namen op de line-up staan. Onder andere Lenny Kravitz, Flo Rida, One Republic en Steve Aoki stonden op het podium. The Chainsmokers stonden ook op het podium en met name Alex Pall, een van de twee van het duo, nam dit wel erg letterlijk.

Terwijl Pall op het podium stond en in zijn element was door met het publiek te feesten en te genieten van het vuurwerk wat net op de drop omhoog schiet let hij even niet goed op. De dj valt van het podium dan ook hard tegen de vlakte. Op Twitter wordt de video gedeeld via het kanaal van The Chainsmokers. Gelukkig kunnen zij er zelf ook om lachen en gaat het ook goed met Alex.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws