Blasterjaxx trakteert fans tijdens ADE op exclusieve pub-crawl!

Thomas Keulemans | 23 september 2016
algemeen

In het kader van het naderende Amsterdam Dance Event kondigt het Nederlandse EDM-duo Blasterjaxx een exclusieve kroegentocht aan; oftewel de Blasterjaxx ADE Pub-Crawl. Slechts 75 gelukkige fans zullen zich op deze avond bij hen aansluiten voor een speciale tocht die vier van Amsterdams meest beruchte barren en cafés zal aandoen. De tour zal gevuld zijn met gratis drankjes en goodies.

In een tijd waar evenementen en producties steeds groter worden, wilde Blasterjaxx graag iets doen dat toegankelijk en persoonlijk is. Een evenement dat een unieke ervaring voor de fans kan zijn door het intieme en exclusieve karakter.

"Onze Blastersoldiers zijn onze grootste inspiratie én de reden waarom we een event willen creëren waarin het mogelijk is tijd met ze door te brengen zoals we dat doen met onze vrienden. Over onze vrienden gesproken, sommige van hen zullen zich ook tijdens de tocht bij ons aansluiten!’’,

aldus Thom van Blasterjaxx.

Blasterjaxx Pub Crawl

Zoals bij elke typische kroegentocht begint de avond op de meest rustige locatie en zal de intensiteit toenemen terwijl de groep zich van locatie naar locatie verplaatst. Blasterjaxx neemt tijdens de pub-crawl uiteraard ook plaats achter de draaitafels De avond staat verder nog garant voor andere verrassingen. 

LEES OOK: Going Crazy met Hardwell & Blasterjaxx

INFO en TICKETS

Blasterjaxx ADE Pub-Crawl

Donderdag 20 oktober 2016

20:00 – 01:00

Centrum, Amsterdam

Tickets zijn hier verkrijgbaar, maar wees er dus heel snel bij!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws