Breda opent House of DJ’s

Rick Francissen | 26 september 2016
algemeen

House of DJ's

De grootste namen uit de dancewereld zijn grotendeels afkomstig uit Nederland. Dit is een feit waar wij erg trots op mogen zijn. We verklaren dit dan ook doordat wij opgroeien met dance muziek om ons heen. Wat echter lastig te verklaren is, is waarom er zoveel wereldberoemde dj’s uit de stad Breda komen. Tiësto, Hardwell, Dannic en Kill The Buzz zijn een greep uit deze succesvolle artiesten afkomstig uit de Brabantse stad. Met het House of DJ’s wordt dit nogmaals benadrukt en ervoor gezorgd dat de stad ook in de toekomst talent kan voortbrengen.

LEES OOK: Hardwell & friends nemen stamkroeg in Breda over

House of DJ’s

Gezien de reputatie en historie van Breda is het House of DJ’s op gericht. Het concept erachter is dan ook logisch en simpel. Bezoekers van over heel de wereld kunnen hier de Dutch House proeven en bewonderen. Daarnaast zullen er dj-opleidingen worden gestart door Fontys Hogescholen en de Rockadademie.

Naast opleidingen en een museum achtige setting worden er in het House of DJ’s studioruimtes te huur gesteld voor dj’s of producers die hier hun skills willen oefenen of eens kennis willen maken met het vak. Het experience centre gaat hier nog een stap verder in en laat bezoekers ook de aspecten proeven van een tourmanager, medewerker technische dienst, lichtontwerper en podiumbouwer. Het gebouw heeft uiteraard ook een café waar genetwerkt kan worden of waar je een hapje en een drankje kunt nuttigen.

Opening House of DJ’s

Op woensdag 28 september zal het House of DJ’s geopend worden in Theater de Avenue in Breda vanaf 13:00 uur in de middag. De plannen voor het creatieve concept zullen hier nogmaals duidelijk worden uitgelegd en zal er een wereldberoemde dj bekend worden gemaakt die een partnership aangaat met het House of DJ’s. Bredase wethouders zijn voor de gelegenheid B2B dj’s en er zijn veel betrokken partijen aanwezig zoals BAX shop. Meer informatie over het House of DJ’s kun je vinden op de website of Facebook.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws