Alesso’s nieuwe podium is zeer indrukwekkend

Rick Francissen | 26 september 2016
algemeen

Alesso

Alesso kennen we allemaal wel door een van zijn vele hits. Hij werd bekend met ‘Calling’ die hij samen met Sebastian Ingrosso maakte, maar nu heeft hij inmiddels veel meer werk gemaakt wat het minstens net zo goed doet als die track. Denk bijvoorbeeld aan ‘Heroes’, ‘Cool’ en ‘Under Control’. Met de populariteit die hij heeft bereikt in de afgelopen heeft hij de mogelijkheid gekregen om meer te investeren in zijn eigen shows. Dit doet hij dan ook groots door zijn eigen podium op een indrukwekkende manier uit te breiden.

Alesso houdt van LED-schermen

Het nieuwe podium van Alesso was voor het eerst te zien in Los Angeles waar hij op zaterdag 24 september optrad. Het optreden was hem en zijn team waarschijnlijk behoorlijk spannend, want er is zeker vier maanden naartoe geleefd. Zijn manager Amy Thomson liet dan ook het volgende weten in de aanloop naar het evenement.

It takes a long time to build a show. First you draw it in a crappy piece of paper. Then you add lasers and lights. Then you work with the best people you know to make the drawing come to life. Then you sit in dark rooms and practice. Then you build it 100 meters wide and bring the movies to Los Angeles. Tonight Alesso plays The Greek in la. Sold out in 9 minutes. Took 4 months to build. And it was worth every minute ….

LEES OOK: Axwell /\ Ingrosso keert terug naar Swedish House Mafia manager

Het podium van Alesso is zoals je in de onderstaande filmpjes kunt zien immens groot. De LED-schermen die over de hele breedte reiken zijn in totaal 100 meter en deze worden ondersteund door vele lasers en andere lichten. Als Alesso dus een keer in de buurt is met zijn eigen show dan weet je waarvoor je klaar moet zitten voor de ticketverkoop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws