MN2S nodigen DJ Jazzy Jeff en Kenny Dope uit op ADE

Rick Francissen | 29 september 2016
algemeen

MN2S DJ Jazzy Jeff

Dat het Amsterdam Dance Event half oktober bol staat van verschillende vormen van elektronische muziek is geen verrassing meer. Grote kans dus dat je niet alle 2200 artiesten uit de line-up herkent. Wij helpen je daarom een handje en lichten ditmaal de artiesten DJ Jazzy Jeff, Kenny Dope en Kayper, die op vrijdag 21 oktober van 23:30 tot 6:00 optreden bij de MN2S nacht in de Sugar Factory, voor je uit.

MN2S opnieuw aanwezig tijdens ADE

MN2S is net als de namen van de dj’s wellicht wat onbekend voor je. Het booking bureau is dit jaar echter alweer voor de tiende keer aanwezig tijdens het ADE. Net zoals bij de vorige evenementen zal weer alles op alles worden gezet om een fantastische avond neer te zetten.

DJ Jazzy Jeff

DJ Jazzy Jeff gaat al lange tijd mee in de house scene en heeft dan ook een waanzinnige hoeveelheid aan underground classics in zijn collectie. Hij heeft in zijn carriere gewerkt met Will Smith onder de naam DJ Jazzy Jeff and the Fresh Prince. Hiermee won hij als eerste een Grammy voor een hip-hop plaat. Naast het maken van muziek en het draaien op feesten is hij ook meerdere malen jury geweest bij de Red Bull Thre3style dj wedstrijden waarmee hij graag zijn kennis en vaardigheid doorspeelt naar de volgende generatie.

Kenny Dope

Kenny Dope is met name bekend van het duo Masters at Work. Hiermee is gewerkt aan tracks voor Micheal Jackson, Madonna en Daft Punk. Kenny Dope staat er vooral om bekend om gemakkelijk verschillende genres met elkaar te mengen. Met name de latin-sound vindt hij heerlijk en zal je dan ook sowieso terughoren in zijn set.

Kayper

Tot slot staat Kayper op de line-up voor vrijdag 21 oktober in de Sugar Factory. Deze Britse vrouw heeft haar carriere groot zien worden in de beroemde Ministry of Sound club in London. Kayper mixt alles tussen 90’s R&B en house. Je kunt dus veel verschillende tracks van haar verwachten.

Tickets voor MN2S presents: DJ Jazzy Jeff & Kenny Dope zijn nog steeds voor 15 euro te bestellen. Ook kun je op de dag zelf voor een kleine drie euro meer naar binnen mits er nog genoeg ruimte in de Sugar Factory is.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws