Tiësto is ambassadeur van House of DJ’s

Rick Francissen | 28 september 2016
algemeen

Tiesto House of DJ's

Het House of DJ’s is een concept wat de dutch dance hoofdstad Breda wereldwijd op de kaart moet gaan zetten en ervoor moet zorgen dat het ook de dj-hoofdstad blijft. Met een van de meest populaire en legendarische dj’s aller tijden Tiësto maakt het House of DJ’s goede stappen om dit te realiseren.

LEES OOK: Breda opent House of DJ’s

Tiësto vertegenwoordigt Breda

Ondanks dat Tiësto bijna niet meer in ons kikkerlandje te vinden is, bewijst het ambassadeurschap dat hij toch trots is op de plek waar hij vandaan komt. Met name de stad Breda is een speciale plek gezien het toptalent wat hier uit is voortgekomen. Tiësto, Hardwell, R3hab, W&W en Dannic zijn wereldwijd succesvol en komen allemaal uit de Brabantse stad.

Bedenker van het House of DJ’s Arnold van der Leden verwacht met zo’n reputatie dan ook flink wat toeristen te mogen ontvangen. Het doel voor een jaar? Twee a driehonderdduizend bezoekers. Volgens Van der Leden is dit goed te doen als je ziet dat Amsterdam in totaal zestien miljoen toeristen per jaar binnen haalt. Daarbij blijkt uit onderzoek dat tweederde van die zestien miljoen dutch dance interessant vindt.

Daarnaast moet het centrum voor de dutch dance er ook voor gaan zorgen dat er nieuw talent voortkomt en alle faciliteiten krijgt dat er nodig is om dit uit te bouwen.

Tiësto laat weten het concept echt uniek te vinden. Daarbij zegt hij “Het is een eerbetoon aan de Dutch dance die overal vermaard is en waar we als Nederlanders trots op mogen zijn.” De wereldberoemde dj verwacht dan ook dat er veel toeristen op de toeristentrekpleister af zullen komen. Hij zal dan ook zijn muziek, video’s en zijn naam en populariteit ter beschikking stellen aan het House of DJ’s wat in de komende maanden verdere stappen wil ondernemen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws