Marshmello in actie voor het goede doel

Ivo Mollemans | 30 september 2016
algemeen

De gemaskerde future bass producer Marshmello staat bekend om zowel zijn unieke muziek als om zijn opvallende verschijning. Ook al weten we nog steeds niet zeker wie er nou  onder het masker zit, degene die eronder zit heeft zijn hart op de goede plek zitten.

Marshmello voor het goede doel

Marshmello heeft namelijk in samenwerking met Electric Family Media en Toy Lending Library of Los Angeles een speciale donatie gedaan aan kinderen in de buurt van Los Angeles. De dj en producer heeft duizenden dollars aan speelgoed gegeven aan de organisatie en de kinderen een geweldige dag bezorgd door middel van een meet & greet. Hoe dat in zijn werk ging is hieronder te bekijken.

LEES OOK: Hardwell gaat met CJP cultuurtips geven

Toy Lending Library

Het bedrijf uit Los Angeles zet zich in om kinderen verantwoordelijkheid en slim nadenken te leren. De service is gratis en bereikt een hoop kinderen. Het principe is dan ook heel simpel. Elke week kunnen de kinderen een ander stuk speelgoed lenen. Vervolgens kunnen de kinderen via een puntensysteem punten verdienen als ze de regels omtrent het lenen naleven. Als de kinderen na een tijdje genoeg punten bij elkaar hebben gespaard kunnen ze hiermee speelgoed kopen. Het leert de kinderen verschillende vaardigheden die later van belang kunnen zijn. Zo leert het ze onder andere om verantwoordelijk te zijn en slim om te gaan met spullen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws