Eerste namen line-up A State Of Trance bekend gemaakt

Thomas Keulemans | 30 september 2016
algemeen

 

De eerste namen van de line-up van A State Of Trance #800 op 18 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht zijn bekend. De vijfmaal nr #1 dj van de wereld Armin van Buuren zal het podium delen met onder meer Berg, Bryan Kearney en Denis Kenzo. Voor Berg en Denis Kenzo is het hun debuut bij A State of Trance. Daarnaast zal Armin groots uitpakken met - opnieuw - een speciale vinyl set. Voorgaande editie ging deze vinyl set helaas niet door, vanwege de val van het podium van Paul van Dyk.

LEES OOK: Armin van Buuren is draaien met vinyl nog niet verleerd!

Armin van Buuren is in A State Of Trance

A State of Trance is ooit begonnen als radio show van Armin van Buuren en inmiddels uitgegroeid tot het grootse muziek platform ter wereld met wereldwijde festivals. Vorig jaar vierde A State of Trance zijn 15-jarig jubilieum. Jaarlijks komen tienduizenden fans van over de hele wereld samen tijdens A State of Trance Festival. Komende weken worden er meer namen bekend gemaakt.

Bryan Kearney, Berg en Denis Kenzo

Voor luisteraars van Armin's A State Of Trance radio show zijn de eerste namen van de line-up bepaald geen onbekenden. Vooral de Ierse Bryan Kearney is een naam die enorm in opkomst is en afgelopen zomer bijvoorbeeld ook Luminosity Beach Festival volledig op zijn kop. Denis Kenzo staat bekend om zijn pure, iets rustigere en melodieuze trance sound; trance met lekker veel vrouwelijke vocals! Berg is afkomstig uit Brazilië en staat garant voor energieke, lekkere stevige trance. De eerste namen beloven dus al veel goeds door hun goede mix aan trance stijlen!

De tickets voor A State op Trance op 18 februari 2017 in Utrecht zijn te koop via de officiële website www.astateoftrance.com 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws