Dynamice boost samen met Luca Perra jouw weekend

Rick Francissen | 30 september 2016
algemeen

Luca Perra

Radio Decibel staat met een grote verscheidenheid aan dj’s altijd garant voor heerlijke muziek. Ook zijn er dj’s als Bob Sinclar, DJ Jean, Girls Love DJ’s en Roger Sanchez iedere week paraat om een mix te maken die wordt uitgezonden op de radiozender. Vanaf vrijdag 7 oktober komt hier een nieuwe dj bij met zijn eigen show. Luca Perra krijgt namelijk elke vrijdagnacht tussen 1 en 2 uur zijn show genaamd ‘Ciao Luca’.

Luca Perra gaat goed

Naast dj’s als Bob Sinclar, DJ Jean en Roger Sanchez is Luca Perra wellicht een naam die je niet helemaal bekend in de oren klinkt. Hij krijgt met de single ‘I Want it Now’ echter veel wel de grote namen uit de scene als Bob Sinclar, Dimitri Vegas & Like Mike en Sebastian Ingrosso achter zich als fans.

Met het succes van zijn single 'I Want it Now' heeft Luca Pera de juiste smaak te pakken. Met Dash Berlin heeft hij namelijk daarna de track ‘Without The Sun’ gemaakt. Ook maakte hij een remix voor ‘Thinking About You’ van Axwell /\ Ingrosso.

LEES OOK: Luca Perra dropt collab Met Dash Berlin

Naast de energie die je uit Dynamice haalt geeft de show Ciao Luca je vanaf 7 oktober dus de energieboost die je wil hebben voor jouw weekend. Decibel luister je op de radio of via de Decibel website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws