Calvin en Taylor maken ruzie weer goed

Ivo Mollemans | 1 oktober 2016
algemeen

De ruzie die is ontstaan tussen Calvin Harris en Taylor Swift na het uitgaan van hun relatie lijkt te zijn bijgelegd. De twee waren het gedoe schijnbaar zelf ook zat en dus besloten ze om het op een hele makkelijke manier op te lossen.

Calvin Harris en Taylor Swift maken het makkelijk goed

De ruzie is namelijk bijgelegd via een simpel tekstbericht. De reden dat de twee hiervoor hebben gekozen is omdat er weel veel prijsuitreikingen aankomen en dat betekent dus ook dat de kans erg groot is dat Taylor en Calvin elkaar weer gaan zien. Om sensatie door de media te voorkomen hebben ze er dus maar voor gekozen om alles te vergeten wat er is gebeurd en allebei hun eigen weg in te slaan. Calvin leek dit al gedaan te hebben door zijn single ‘My Way’ uit te brengen en Taylor bleek zich ook weer opnieuw te gaan focussen up zaken die voor haar belangrijk zijn. Een bron dichtbij de situatie bracht het volgende naar buiten:

‘It was a very brief, simple text exchange. They are going to run into each other around town and at events, and they need it to be cool. So if the media sees them in the same place, they won’t start freaking out. They are cool again but absolutely [have] no plans to get back together. It was more of an olive branch between them.’

LEES OOK: Calvin Harris wil over 20 jaar documentaire uitbrengen

Ruzie om vocalen

De grootste reden dat de ruzie zo uit de hand liep was de beschuldiging van Taylor tegen Calvin over het plegen van plagiaat. De zangeres zou namelijk de originele tekst van de track ‘This Is What You Came For’ hebben geschreven, maar door het uitgaan van de relatie heeft ze die niet zelf gezongen. Daar werd uiteindelijk Rihanna voor ingeschakeld door Calvin Harris en dit leidde tot een regelrechte hit. Uiteraard was Taylor hier niet zo blij mee en dus heeft haar management er van alles aan gedaan om te kunnen bewijzen dat er plagiaat gepleegd was. Dit is uiteindelijk niet uitgelopen op een rechtszaak, maar bracht wel een hoop media-aandacht met zich mee.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws