Volt & State houden ermee op

Ivo Mollemans | 3 oktober 2016
algemeen

Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord van Volt & State. Het duo bestaande uit Martijn Kouwen en Quirijn Smits is verantwoordelijk voor een aantal bekende electro house nummers zoals ‘Falling Down’ en ‘Warriors’, wat een samenwerking is met Protocol Recordings eigenaar Nicky Romero. Via zijn label zijn de heren dan ook immens gegroeid tijdens hun carrière.

LEES OOK: Debuutalbum Lost Frequencies aangekondigd

Het einde voor Volt & State

Helaas komt aan alles een einde. Zo ook voor het succes van Volt & State, want ze hebben via een facebookbericht aangegeven te gaan stoppen met hun muzikale project. Ze zijn erg dankbaar voor iedereen die hen heeft gesteund en geholpen te groeien, maar na lang en veel overleggen hebben ze toch de knoop doorgehakt. Het voelde voor het duo alsof ze vastzaten op een punt in hun carrière en ze niet meer wisten waar ze naartoe moesten gaan met hun muziek. Daarom besloten ze om als laatste show Sziget Festival nog eenmaal uit hun dak te laten gaan en daarna het project af te sluiten. Ook al is het jammer dat het zo moet lopen, de heren en de fans houden vast en zeker een hoop geweldige herinneringen over aan de laatste vier jaar waarin ze over de hele wereld hebben mogen optreden.

Volt & State

Er zijn een hoop nummers uit de studio van het duo komen rollen. De grootste hit van Volt & State is de track ‘Sandcastles’. Het nummer is op 8 augustus 2015 uitgekomen, maar werd zelfs dit jaar nog gedraaid door Martin Garrix op Tomorrowland 2016. Hun tracks werden dan ook door een hoop grote artiesten gedraaid op de mainstages van veel verschillende festivals.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws