Negentiende editie van Ibiza DJ Awards

Thomas Keulemans | 3 oktober 2016
algemeen

Vandaag vinden voor de negentiende keer de Ibiza DJ Awards plaats op het Spaanse party-eiland. Nu de zomer zelfs op Ibiza tot een einde is gekomen wordt er vanavond nog eenmaal groot uitgepakt in de Pacha, waar het jaarlijkse event plaatsvindt. Uniek aan deze DJ Awards is dat de beste dj's per genre worden gekozen, in plaats van een overall beste dj, zoals binnenkort tijdens het ADE.

Ibiza DJ Awards

DJ Awards is een non-profit organisatie, die zoals gezegd al voor de negentiende keer dit closing event van zomer op Ibiza organiseert. Het is niet zozeer een copmpetitie, maar meer een Thank You-event, waarin alle dj's worden bedankt voor opnieuw een fantastische zomer, die bol stond van de nieuwe muziek. Dit was niet mogelijk geweest zonder de dj's natuurlijk! Elk jaar kiest de organisatie een apart thema en dit jaar is dat 'Let's Dance!' Muziekfans konden tot en met 2 oktober online op hun favoriete dj's stemmen in de volgende categorieën:

De awards

Er worden in totaal 22 awards uitgereikt en er zijn 12 verschillende categorieën waarin alle elektronische muziek genres worden ondergebracht. De award zélf is prachtig: een smaragdgroene trofee in de vorm van Es Vedra, de zo herkenbare mysterieuze rotspartij die voor de kust van Ibiza in zee ligt. Onder de winnaars in voorgaande jaren waren o.a  Armin van Buuren, Carl Cox, Richie Hawtin, Roger Sanchez, Danny Tenaglia, Frankie Knuckles, Tiësto, Sasha, en Deadmau5. De awards worden vanaf middernacht uitgereikt.

LEES OOK: De allerlaatste set van Carl Cox @ Space Ibiza

Het complete programma van de DJ Awards avond:

20.00 – 22.00 – DJ Awards Press Reception from Ocean Drive Hotel, Ibiza

22:30 – Doors Open at Pacha

00.00 – 01.00 – DJ Awards 19th Edition Ceremony, Pacha Ibiza

01.00 – 07.00 – DJ Awards Party – featuring winners including House, Newcomer, Producer & Electronic Music Pioneer.

Beeld via Facebook

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws