Martin Garrix en Justin Bieber gaan samen op tour

Rick Francissen | 4 oktober 2016
algemeen

Martin Garrix en Justin Bieber

Niet zo gek lang geleden sloot Martin Garrix een contract af bij het management van Scooter Brown nadat hij helemaal klaar was met het management wat door Van Kooten van Spinnin’ Records aan hem gekoppeld was. De switch naar het nieuwe management opent nieuwe deuren voor de dj, namelijk samen touren met artiesten die bij Scooter Brown getekend zijn. In maart zal Martin Garrix dan ook met Justin Bieber op tour gaan in Australië en Nieuw Zeeland.

LEES OOK: Rechtszaak Martin Garrix tegen Spinnin’ voorlopig nog niet gestreden

Garrix warmt op voor Bieber

De Purpose wereldtour die Justin Bieber in maart 2016 startte na het uitbrengen van zijn zeer succesvolle Purpose album is na een jaar nog steeds niet voorbij. Precies een jaar na de start van de tour zal de wereldberoemde Canadese zanger zijn tour voortzetten in Australië. Net zoals bij al zijn andere shows is er een opwarm act. Vanaf afgelopen maart hebben Corey Harper, Moxie Raia, Post Malone, Vic Mensa en The Knocks voor de opwarmende act gezorgd. In 2017 slaat Justin Bieber het roer om en nodigt Martin Garrix uit om te draaien voordat hij zelf het podium zal betreden.

De tijd die de twee samen tijdens de Purpose tour in Australië samen zouden kunnen doorbrengen kan wellicht helpen bij het afmaken van de track waar ze al enige tijd mee bezig zijn. Ook zou het zomaar kunnen dat er naast deze track nog meer op de plank ligt wat betreft samenwerkingen tussen Martin Garrix en Justin Bieber. De Purpose tour start in Australië op 6 maart in Perth en eindigt voor zover bekend op 18 maart in Nieuw Zeeland in Auckland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws