Daft Punk Alive in 2017?

Rick Francissen | 5 oktober 2016
algemeen

Alive 2017 Daft Punk

Daft Punk in 2017, gaat het nou wel of niet gebeuren? De geruchten zijn de afgelopen maanden al flink uiteen gelopen. Zo zou het dj duo op de line-up staan voor Lollapalooza in Chili, was er een speciale artiestenpagina aangemaakt op de Amerikaanse versie van hetzelfde festival en zou 2017 het jaar zijn waarop een vervolgtour perfect uit zou komen, gezien de historie. Officiële bronnen zouden na deze buzz vervolgens hebben bevestigd dat er helemaal geen tour zou komen in de recente toekomst. De hoop bij veel mensen stijgt in ieder geval weer flink nu er een website online is gekomen met de naam Alive 2017

KIJK OOK: The Weeknd & Daft Punk ‘Starboy’

Alive 2017

De website Alive 2017 is een van de meest simpele websites die je ooit gezien zult hebben. In grote letters staat er Alive en je kunt nergens op klikken. Kijk je iets beter, dan zie je dat er onder de I van Alive een viertal cijfers staan. Deze countdown eindigt uitgerekend op Nederlandse tijd op 28 oktober. Waarom zou dit dan iets met Daft Punk te maken hebben? Twee vab de vorige albums van het dj duo hadden de titel Alive 1997 en Alive 2007. Daarnaast heeft een Reddit gebruiker weten te achterhalen waar de bron codes van de website vandaan komen, namelijk  Paris, Los Angeles, London, New York, Tokyo, Sao Paulo, Ibiza and Indio, California. 

Met nog verder zoeken blijkt ook dat de website afgelopen maand is geregistreerd vanuit Panama. Er is dus ook gewoon een grote kans dat iemand uit Panama heel de wereld voor de gek wilt houden met de Daft Punk in 2017 gekte. Tot die tijd kun je de website Alive 2017 in de gaten houden en zeker wanneer het afloopt in de gaten houden. 

Alive 2017

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws