Amnesia Ibiza wordt bestraft door overtreden van regelgeving

Rick Francissen | 6 oktober 2016
algemeen

Amnesia Ibiza

De onrust op Ibiza is afgelopen zomer de pan uit gerezen. Het begon allemaal toen er in Amnesia twee miljoen euro aan cash werd gevonden begin deze zomer. Vervolgens zijn alle grote clubs door de politie onverwachts binnengedrongen met als doel om ook hier geld te vinden. De Spaanse politie voerde deze controles uit met succes, want ook in Ushuaïa is een paar miljoen buit gemaakt. Als dit nog allemaal niet genoeg is worden ook de bootfeesten overvallen door de politie en worden nu ook de regels aangescherpt. Een ongelukkige verandering voor Amnesia, aangezien komend weekend het closing weekend op de planning staat.

LEES OOK: Pacha Group te koop aangeboden

Closing weekend Amnesia Ibiza

Amnesia staat op het punt om het feestseizoen af te sluiten. Zaterdag 8 oktober staat het laatste feest gepland, maar dit mag door een ingetrokken vergunning niet meer tot 9 uur in de ochtend. Het is het gevolg van het consistent niet opvolgen van de eisen van de politie. Amnesia ging afgelopen weekend, maar ook 15 keer in 2015 een aantal uur langer door dan toegestaan.

Het is dus maar de vraag of Amnesia ditmaal zich wel aan de regels houdt of net zoals alle voorgaande keren toch de deuren tot vroeg in de ochtend open houdt. Onder andere Claptone, Hector Couto, Apollonia en Ricardo Villalobos staan op de line-up voor het afsluitfeest van dit seizoen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws