Oliver Heldens brengt eigen drankje op de markt

Thomas Keulemans | 7 oktober 2016
algemeen

Oliver Heldens houdt zich niet alleen maar bezig met het produceren van nieuwe muziek en optreden op allerlei festivals. De top dj komt nu met een eigen frisdrank op de markt: Deep Water Sparkling. Het nieuwe drankje wordt op zaterdag 15 oktober officieel gepresenteerd in de Albert Heijn Vleuterweide in Vleuten. Oliver Heldens is hiermee de eerste dj die een compleet eigen drankje lanceert.

LEES OOK: Oliver Heldens dropt nieuwe videoclip van 'Flamingo'

Oliver Heldens brak zo'n drie jaar geleden internationaal door met zijn wereldhit ‘Gecko (Overdrive)’. Ook richtte Heldens zijn eigen label Heldeep Records op en startte een wekelijkse radioshow ‘Heldeep Radio’. Ook bracht hij al releases uit onder de alias HI-LO. Met zijn kenmerkende deephouse sound is de jonge Rotterdammer een van de meest populaire artiesten op dit moment.

Hoe smaakt Deep Sparkling Water?

Juist door zijn drukke leven als dj, waarin hij door het vele reizen onregelmatig eet en slaapt, staat Oliver Heldens ook voor een gezonde leefstijl, waarmee hij graag andere jongeren wil inspireren. Vanuit die gedachte ontstond de wens om een natuurlijke en energieke frisdrank te creëren. Met ondersteuning van 128 Brands ontwikkelde Heldens ‘Deep Water Sparkling’; een gezond ‘cool & refreshing’ drankje met natuurlijke fruitsuikers. De drank bevat de smaken vlierbloesem, komkommer en mint en een lichte bubbel. Heldens koos deze smaken persoonlijk uit. Een gedeelte van de opbrengsten van de verkoop van Deep Water Sparkling is bedoeld om de strijd tegen de 'plastic soup' in de oceanen tegen te gaan heeft de succesvolle house- en electro dj.

Lancering en meet & greet met Oliver Heldens

De officiële lancering van ‘Deep Water Sparkling’ wordt zaterdag 15 oktober georganiseerd in Albert Heijn Vleuterweide, de supermarkt die dit jaar gekroond werd tot beste supermarkt van Nederland. Tijdens de instore vindt een "meet & greet" en signeersessie plaats met fans. De instore is gratis toegankelijk, maar heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De verkoop van ‘Deep Water Sparkling’ start vanaf 10 oktober in Albert Heijn Vleuterweide. Vanaf eind oktober is het drankje ook verkrijgbaar via www.oliverheldensdrinks.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws