Speel de deurwachter van Berghain

Rick Francissen | 7 oktober 2016
algemeen

Berghain

Het is inmiddels bekend dat binnen komen in de Berlijnse club Berghain een prestatie op zich is, gezien het strenge deurbeleid wat er door Sven Marquardt gevoerd wordt. Zeker nu het bezoeken van de legendarische techno bunker gezien wordt als het voldoen van culturele activiteiten is het helemaal een dingetje wat op veel mensen hun to-do list komt te staan. Met het nieuwe kaartspel Berghain ze Game krijg je de mogelijkheid de rollen even om te draaien en zelf als deurwachter te spelen voor Berghain.

LEES OOK: Inslaande bliksem bij Berghain zorgt voor legendarische nacht

Speel de Sven Marquardt van Berighain

Dat de populariteit van Berghain zo enorm is toegenomen is niemand ontgaan. Een kickstartproject weet hier slim om in te spelen door een kaartspel uit te brengen wat jou de mogelijkheid geeft om net als deurbitch Sven Marquardt mensen voor de deur van de club te weigeren of naar binnen te laten.

Op de Instagram van het spel zie je een kleine preview van het spel. Je ziet bijvoorbeeld kaarten met verschillende punten. Zo scoor je als toerist -2 punten terwijl je als Leather Daddy vijf pluspunten krijgt.

Lijkt het spel je nou heel vet, dan zul je net als bij elke andere kickstarter de pagina in de gaten moeten houden. Deze komt volgens het Berghain ze Game Instagram account binnenkort online.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws