Veel bijzondere felicitaties voor jarige Dillon Francis

Ivo Mollemans | 10 oktober 2016
algemeen

Een dj die van alle markten thuis is, is Dillon Francis. Vroeger wilde hij altijd acteur worden maar dat is dus heel anders gelopen. Tegenwoordig is hij actief als dj en producer, maar dit betekent niet dat hij cameraschuw is geworden. Sterker nog, hij plaatst zo’n beetje elke dag video’s online van zichzelf of met vrienden waarin hij van alles aan het doen is. De ene keer maakt hij koffie met een nieuw koffiezetapparaat en de andere keer krijgen we beelden te zien van zijn vrienden die tussen het publiek bij zijn shows rondlopen.

LEES OOK: Kijken: Dillon Francis te gast bij MTV

Dillon Francis viert zijn verjaardag

Mensen houden daarom niet alleen van Dillon vanwege zijn muziek, maar ook vanwege alles eromheen. Ook zijn collega dj’s zijn op de hoogte van zijn activiteiten op social media en weten hoe gek hij soms kan doen achter de schermen. Niet zo gek dus dat hij op zijn verjaardag (5 oktober werd hij 29) werd overspoeld met felicitaties van personen, maar ook namens bedrijven.

Onder de mensen die hem feliciteerden zaten onder ander A-Trak, Skrillex en Martin Garrix, maar ook Taco Bell en Columbia Records geven een shout-out naar hem. De leukste felicitaties zijn hieronder verzameld in een kleine compilatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws