Armin van Buuren en KSHMR presenteren Night Owl

Ivo Mollemans | 10 oktober 2016
algemeen

Het radiostation Night Owl staat bekend om zijn unieke guestmixes. Elke week laten ze een (of in dit geval twee) dj twee uur lang het radiostation overnemen om de luisteraars een verse mix te geven. Dj’s die al zijn langs geweest zijn Dada Life, Hardwell, Goldie, Martin Garrix en nog veel meer.

KSHMRR b2b Armin van Buuren

Voor de aflevering van deze week hebben ze niemand minder dan KSHMR en Armin van Buuren over de vloer gehad. Beide artiesten zijn hedendaags voornamelijk actief in de electro house, maar Armin blijft te allen tijde trouw aan zijn trance roots. KSHMR daarentegen focust zich juist op allerlei soorten muziek. Zowel electro house als trap zijn terug te vinden in zijn discografie. Hij heeft daardoor enorm veel succes binnen een zeer korte tijd weten te vergaren. KSHMR is niet de eerste naam waaronder hij muziek uitbrengt. Zijn echte doorbraak was nog in de tijd van The Cataracs. Juist ja, de gasten die de hit ‘Like A G6’ hebben uitgebracht met Far East Movement en DEV.

LEES OOK: Tiësto lanceert nieuw seizoen ‘In The Booth’

Night Owl Radio

Tijdens de mix van Armin en KSHMR komen verschillende soorten muziek voorbij. Zowel oude tracks als gloednieuwe zijn in 2 uur terug te horen. De mix begint dan ook met het nummer ‘I Love House Music’ en later komen ook ‘The Race’ van Armin zelf met Dave Winnel en ‘Jammu’ van KSHMR voorbij. Eigenlijk moet je de mix gewoon zelf gaan luisteren. Uiteraard kan dat hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws