Deadmau5 wist niets over release van collab met Kaskade

Ivo Mollemans | 10 oktober 2016
algemeen

Het nummer ‘I Remember’ is al 8 jaar geleden uitgebracht door Kaskade en Deadmau5. De track was terug te vinden op het album ‘Random Album Title’ en is sindsdien uitgegroeid tot een extreem succesvol nummer. Er wordt daarom al sinds het uitkomen van de track voortdurend gespeculeerd over een vervolg, maar daar was tot nu toe geen nieuws uit gerold. Gelukkig is het wachten nu voorbij want Kaskade gooide onlangs de echt heerlijke track ‘Beneath With Me’ online.

Deadmau5 wist van niets!

Het openbaar maken van dit nummer leek op het begin allemaal goed overlegd en doordacht, totdat Deadmau5 liet merken dat hij helemaal niks afwist van de release. De twee hebben het nummer wel samen gemaakt, maar over een eventuele releasedatum was Deadmau5 niet op de hoogte, zo bleek uit een aantal tweets van hem. Vrij bizar, aangezien het nummer gewoon officieel is uitgekomen, te koop is via iTunes en er een bijbehorende (ietwat dramatische) videoclip voor is gemaakt.

LEES OOK: Kaskade en Deadmau5 releasen na 8 jaar weer collab

Of Deadmau5 ook deze keer weer een hoop heisa gaat maken online valt nog te zien. Hij is goed bevriend met Kaskade en zal dit hoogstwaarschijnlijk achter de schermen uitvechten, al dan niet via zijn management.

Beneath With Me - Kaskade vs Deadmau5

'Beneath With Me' heeft veel vergelijkingen met 'I Remember'. Beide nummers worden ondersteund door een vrouwelijke vocalist. Bij 'I Remember' was dit Haley Gibby en voor 'Beneath With Me' is de hulp van Skylar Grey ingeschakeld. Beide nummers hebben een melancholische break die de luisteraar vanaf het eerste moment weet mee te slepen in zijn gevoel. Thumbs up wat ons betreft!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws