Uitspraak van presidentskandidaat Trump leidt tot hilarische house-track

Thomas Keulemans | 10 oktober 2016
algemeen

Het kan je simpelweg niet ontgaan zijn: de strijd om het presidentschap van Amerika is in de spannende eindfase beland! En dat die strijd niet helemaal fait gespeeld wordt, ook dat weten we inmiddels wel. Zowel Donald Trump als Hillary Clinton is niet vies van een partijtje moddergooien, zo bleek ook vannacht weer tijdens het tweede grote tv-debat tussen de twee kemphanen.

Trump's uitspraken leiden tot house-track

Gelukkig voor ons als enigszins neutrale toeschouwer, levert de strijd ook regelmatig hele komische memes, pranks en andere grappen op. Zo werd de als vrouwonvriendelijk afgeschilderde Trump meermaals onderuit gehaald door zowel Clinton als de media om zijn lage uitspraken over vrouwen in het algemeen. 'Bitches, pigs and slobs' heeft hij ze genoemd, een uitspraak die Clinton steeds maar herhaalt. Die term 'bitches' is nu gebruikt om er een house-track van te maken, met een vette beat eronder. 

LEES OOK: Throttle gebruikt in verkiezingscampagne Hillary Clinton 

Grab 'em by the p*ssy

Een medewerker uit het team rondom superster Kanye West, Mike Dean, pakte het oneerbiedige Trump-citaat "Grab 'em by the p*ssy" aan voor de track. Gecombineerd met schelle zang van enkele cheerleaders en een dikke vette beat, komen in de track de slechtste uitspraken van trump nog eens eventjes allemaal voorbij. De moeite van het beluisteren toch wel eventjes waard, zo vonden inmiddels ook een kleine 200.000 andere luisteraars!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws